BETA
Aby się zalogować, najpiew wybierz portal.
Aby się zarejestrować, najpiew wybierz portal.
Podaj słowa kluczowe
Słowa kluczowe muszą mieć co najmniej 3 sąsiadujące znaki alfanumeryczne
Pole zawiera niedozwolone znaki

Aktualności


Zaproszenie na transmisję z PDC 2010

15-10-2010 18:00 GrzesiekKolarz

Zapraszamy serdecznie na transmisję live, która odbędzie się 28 października 2010 o godzinie 16:30 w siedzibie Microsoft w Warszawie. Przede wszystkim zapraszamy na pierwsze dwie sesje, które potrwają do 20:30. Natomiast osobom, które mają nieograniczony głód wiedzy dedykujemy również dwie ostatnie sesje, które rozpoczną się po 90 minutowej przerwie o godz. 22:00.
 
Spotkanie będzie doskonałą okazją do porozmawiania o technologii jak również odświeżenia znajomości.
 
Tylko rejestrując się odpowiednio wcześnie macie gwarancję wzięcia udziału w spotkaniu.

Nie ma więc na co czekać - zarejestrujcie się już teraz!

 

Czas i miejsce

28 października 2010 16:30 - 29 października 2010 00:15 (GMT+01:00)
Rejestracja: link

Microsoft
Al. Jerozolimskie 195 A
02-222 Warszawa Polska
Budynek Microsoft

+48225941000

 

 

Agenda spotkania

 
 
Godziny
Czas
Temat
16:30 - 17:00
30 min
Rejestracja
17:00 - 19:00
120 min
Sesja generalna (Keynote)
19:00 - 19:30
30 min
Przerwa
19:30 - 20:30
60 min
Sesja 1 - (Windows Phone 7)
20:30 - 22:00
90 min
Przerwa
22:00 - 23:00
60 min
Sesja 2 - (Windows Phone 7)
23:00 - 23:15
15 min
Przerwa
23:15 - 00:15
60 min
Sesja 3 - (Windows Phone 7)
 

Tagi: PDC

Komentarze 0

pkt.

Zaloguj się lub Zarejestruj się aby wykonać tę czynność.