BETA
Aby się zalogować, najpiew wybierz portal.
Aby się zarejestrować, najpiew wybierz portal.
Podaj słowa kluczowe
Słowa kluczowe muszą mieć co najmniej 3 sąsiadujące znaki alfanumeryczne
Pole zawiera niedozwolone znaki
gomorian
gomorian
3 pkt.
Nowicjusz

 
0


Czy ktokolwiek slyszal,ktokolwiek wie o jakiejs otwartej/darmowej
bibliotece klas implementujacej metode simplex (czyli solver
programowania liniowego) w c# lub innym obiektowym jezyku ??
thx

tagi: C#





uzytkownik usuniety
uzytkownik usuniety
3556 pkt.
Guru
 
0


hej. ja mam skrypt w matlabie (albo mogę poszukać bo pisalem kiedyś). Z tego co mi świta to można wygenerować z niego kod w javie.

Udziel odpowiedzi

pkt.
Treść wpisu:

Zaloguj się lub Zarejestruj się aby wykonać tę czynność.