BETA
Aby się zalogować, najpiew wybierz portal.
Aby się zarejestrować, najpiew wybierz portal.
Podaj słowa kluczowe
Słowa kluczowe muszą mieć co najmniej 3 sąsiadujące znaki alfanumeryczne
Pole zawiera niedozwolone znaki
mati999
mati999
34 pkt.
Poczatkujacy

 
0


Witam. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, czemu nie mogę usunąć componentu splitcontainer z formy naciskając na klawiaturze klawisz delete? Nie ma takiej możliwości również menu kontekstowe. Z góry dzięki za konstruktywne odpowiedzi.





fromasz@gmail.com
fromasz@gmail.com
29 pkt.
Nowicjusz
 
0


hej
wg mnie sa 2 mozliwosci dlaczego nie mozesz tego zrobic:
1. Twoja forma dziedziczy po innej formie, ktora to wlasnie zawiera ten splitcontainer.
2. masz wybrany np tylke lewe albo prawe skrzydelko tego obiektu. jak klikniesz na nim prawym w designer to masz mozliwosc wybrania konkretnego obiketu ktore sa w miejscu gdzie klikniesz. jak to ani 1 ani 2 to nie mam pojecia :)
pozdrawiam
[TS]

User 123935
User 123935
322 pkt.
Junior
 
0


A nie da sie w kodzie usunac? Chociarz pewnie juz to zrobiles.

Udziel odpowiedzi

pkt.
Treść wpisu:

Zaloguj się lub Zarejestruj się aby wykonać tę czynność.