BETA
Aby się zalogować, najpiew wybierz portal.
Aby się zarejestrować, najpiew wybierz portal.
Podaj słowa kluczowe
Słowa kluczowe muszą mieć co najmniej 3 sąsiadujące znaki alfanumeryczne
Pole zawiera niedozwolone znaki
User 113316
User 113316
22 pkt.
Nowicjusz

 
0


Mam blad ze lo nie jest w klasiejak przeniesc dana string lo doString log =lo ponizszy kod
         rb.Checked = true;             if (rb.Checked )             {              txtSiraNo.Text = rb.Text.Trim();              string lo=rb.Text.Trim();              }  // if you want to get a property of the selected id         }     }          String log =txtSiriNo;      //UpDate bazy     String strConn, strCmd; strConn = "SERVER=localhost;DATABASE=BOS1_Data;uid=sa;pwd=;"; strCmd = "SELECT LOGIN, ILOSC_ZLECEN FROM





User 79315
User 79315
146 pkt.
Junior
 
0


Zauważ, że po wyjściu z bloku if zmienna string lo nie jest już widoczna:). Proponuję zadeklarować string log przed blokiem if i nadać jej wartość w bloku:
String log = String.Empty;if(rb.Checked){   log = rb.Text.Trim();}
Pozdrawiam,nuwanda


"Medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life.
But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for!"


User 113316
User 113316
22 pkt.
Nowicjusz
 
0


Dzieki

Udziel odpowiedzi

pkt.
Treść wpisu:

Zaloguj się lub Zarejestruj się aby wykonać tę czynność.