BETA
Aby się zalogować, najpiew wybierz portal.
Aby się zarejestrować, najpiew wybierz portal.
Podaj słowa kluczowe
Słowa kluczowe muszą mieć co najmniej 3 sąsiadujące znaki alfanumeryczne
Pole zawiera niedozwolone znaki
chaniball7388
chaniball7388
5 pkt.
Nowicjusz

 
0


mam pytanko jak ograniczyc czasowo np dana strone chce zeby uzytkownik np po 30 sekundach zostal przekirowany do nastepnej strony i zeby nie mogl wrocic poprzez przycisk wtecz w przegladarce ?





User 111533
User 111533
17 pkt.
Nowicjusz
 
0


Bedzie z tym problem. Mozna by zapodac w tagach redirecta, a przez js czyscic historie, ale to nie zadziala jesli ktos ma wylaczona js (jak ja) Znowu inne rozwiazania (np DOM3) odetna mozliwosc innych przegladarek niz IE (ktorego coraz wiecej osob nei uzywa )

Udziel odpowiedzi

pkt.
Treść wpisu:

Zaloguj się lub Zarejestruj się aby wykonać tę czynność.